Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att föda




Jag

hade inte tur

som

Hon

att föda

dina barn


att föda

våra barn



Jag

hade bara tur

att föda

min sorg


att föda

och

bära

vår sorg




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 411 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-25 23:30



Bookmark and Share


  Maria T
En dikt fylld av sorg
2008-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara för att man föder
är det inte sant, att
kärleken för det,
glöder... Man kan
älska allt lika bra
eller mer ändå...
2008-05-26

  anits VIP
Sorgligt vemodigt
en stark text som
berör
2008-05-26

  Slagord
Känslostark.
Jag gillar det!
2008-05-26

  mare VIP
..denna full av känslor......övergivenhet..ont så ont....
2008-05-25

  Carola Zettergren
Ajaj smärtsamt o mycket starkt poetat!
2008-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic