Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Du vill ge ...





Om

Du

vill ge glädje

till någon

som

du önskar lycka



Gör det idag

medan du lever



Om

Du

vill ge en ros

till någon

som

du älskar



Ge den

med kärlek idag

medan du lever



Medan ni lever ...



och



Ta ingenting

för givet

min vän



för



Livet

är

för kort



därför



Lev medan Du lever




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-05-26 07:30



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
vackra kloka ord.
2008-05-26

    Martina Östlin
Mycket sant!!
Applåder till dig!
2008-05-26

  dalida_bl
Så sant min vän....

Ha det bäst!
2008-05-26

  Quasimodo
Ger en fin känsla för det som är och att vi är och gör det NU, medans vi har möjlighet !!
2008-05-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja helt rätt! Ser man
en begravning med
alla blommor, tänker
man, oj vad blommor,
hur många sådana
fick den personen i
levande livet? Mycket
gott tänkt och skrivet!
2008-05-26

    Mr.painter
Braaaaaaaa
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP