Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det gå

 

Nej
sluta
genast

sluta
NU

härma
inte
mig

men hon dansade vidare
dansade min dans
som om hon inte
gjort annat
och jag
blev

rasande som
aldrig förr
och jag
skrek
åt

henne att
hon inte
skulle
tro
att
vi var
färdiga
med varann
men att vänskapen

var
det

hon låtsades
inte höra
och

skrattade
bara åt
mig

så jag gick
fram och
slog till
henne
-hårt-

och 
vaknade
med ett leende
 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 22:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Måste ha varit en skön avreaktion.
2008-10-26

    Erika H
*ler stort*

Något för drömtydare att tolka. Fast jag känner att det vore nog ganska skönt att om det skulle gå så utanför drömmen också.

Härligt skrivet.
2008-10-25

  Gunilla VIP
Låter som en
befriande dröm!
Härligt!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP