Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fest


falukorv

 

 

 

den rödmustiga

boden med
kärringar

ansikten

avlutade

i rödblodig sol
släpandet
i vatten

bildar omfång
slätter

svikta
närmanden

ur böckerna
i havet

utflykten

våra utbyten
av knogslitna

arbetsdagar

liv
som artbestämda
dörrar

spruckna inuti


mina faluröda
- nåja -


korvar


når inte fram

som bete

som hav
fördröjs de i

det medvetna
slukandet

andrahandsvärdet
sluter leden


magsäcksdränkt

 

 

 

 

 




Fri vers av Rejja~
Läst 663 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-26 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rejja~
Rejja~