Till Göran för att han tog sig tid att rädda mitt liv=)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Göran för att han tog sig tid att rädda mitt liv=)




Till en livräddare

Stod gråtandes vid ett vägskäl
då du dök upp från ingenstans
En främling som vill mig väl...?!
nä, glöm det...inte en chans!

"Jag kan hjälpa dig om du vill"
sa du..,"valet är ditt"
Jo du,"det ska nog mycket till"
sa jag och fortsatte med mitt

Men det var nånting med dig
du kändes så äkta
Så brydd att det skrämde mig
tänkte, "bättre fly än illa fäkta"

Nu står vi här idag du och jag
näst intill bästa vänner
Du som bar mig när jag var svag
från hjärtat är det precis så jag känner...

Du tände en liten, liten gnista
som idag är en glöd
En glöd som är det allra sista
jag offrar i ett tack för ditt ovärderliga stöd...

Du gav mig viljan att ta nya tag
och se på mig nu..!!
Best man på min bröllopsdag
vill jag ska vara du...


Tack för att du finns Göran!




Fri vers av Kalle.O
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-26 13:39



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vackrare TACK kan inte skrivas! Din tacksamhet kan ingen ta miste på. Det gör mig så glad, att du fick en ny chans i livet och tar vara på den möjligheten....!
Applåd....
2008-07-31

  Modesty73
Vackert!! En riktig eldsjäl med tålamod och tro på dig! Var rädd om Göran!
2008-05-31

  MammaMia
Styrka, mod, glädje, stolthet genomlyser alla dina dikter.
Underbart att få möta dig o din entusiasm. Jag älskar ditt sätt att betrakta hela livet o allt det innehåller. Du springer gatlopp just nu o bara göra en massa goda saker för dig, jag ser dig när du springer förbi här, med ett lyckligt leende på läpparna.
LYcka till med livet...
2008-05-29

  Maria T
Jag blir så rörd när jag läser något så vackert
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O