Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mer tid

 

Hur orealistisk
får en
önskedröm
vara

äsch
strunt
samma
det är ju MIN

dröm

att allt ska vara
exakt som
NU

ett
tag till
och att de
jag älskar ska
få finnas med mig

ännu
en tid och
att vännerna
som är kvar inte
ska
svika mig inte ska
bli
annorlunda utan
vara
som de nu är
så att jag
hinner

andas lite till
få nytt syre
så att jag
orkar
med
de
nya

m
o
t
g
å
n
g
a
r

som måste
komma
för att
det
ju

alltid gör det

men
ge mig
lite mer

tid


att jag
hinner få
mer

syre




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-26 13:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag hoppas och beder av hela mitt hjärta att Din önskan ska bli uppfylld. Det är Du värd Du trofasta!
Applåd!
2008-05-26

  charlotte hedendahl
Så fin och tänkvärd! Även jag känner väl igen mig ,i dina ord!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP