Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen reklam!


Samtal mellan trädgårdsvänner -text

Den Gamle Portvakten står i grindhålet:

"Fin trädgård du har!"

"Ja, här på Holmstagatan slits det både söcken och helg."

"Hemma hos mig har vi vilodag."

"Här frodas ogräset även då."

"Det har jag inga problem med - det tar Han Därnere hand om."

Han viskar i mitt öra:"Köp en ogräsbrännare, för Helvete!"




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 15:38

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  * Ammi *
härligt!
2008-05-27

    papillon
Hehe! Vi skall alla den vägen vandra........
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP