Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hellre älska

förlåt, jag älskar choklad

dendär gudomliga smaken

som får mig att rysa av välbehag




förlåt, jag älskar att gråta

det är en självtröst

att få sitta ensam i det våta




förlåt, jag älskar att sticka ut

på mitt eget sätt

som ett trubbigt spjut




förlåt, jag kan inte förstå

hur man vill sluta med det man älskar

bara för att se bättre ut utanpå








Fri vers av AnnaMy
Läst 913 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2008-05-26 16:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Great stuff
2011-11-10

  Jean-Michel Orblin
bra skrivet!
2008-06-23

    Lars Gullberg
En skön stund på jorden My är det enda vi behöver
tycker du förmedlar det så väl i din vackra dikt.
2008-05-28

    Jonne
Fint skrivet!
2008-05-28

  Quasimodo
Stark och öppet för detta, men det vackraste är ju vad vi är i oss, om man tittar efter !!!
2008-05-28

  Carola Zettergren
FENOMENALT!!!Grattis till placeringen!!!Bokmärker!
2008-05-28

  Sjoerovare
det är verkligen så rätt, kan inte förstå att människor tror de måste anpassa sig för att se bra ut i andras ögon. om man formar sig på det sättet blir man ju någon annan än den man egentligen är. varför kan inte alla tillåtas vara sig själva?

fortsätt du att älska, det gör dig till den du är
2008-05-28

  Lejonhjärtas poesi
Härliga ord och underbar livsinsikt, fortsätt du att älska!
2008-05-26

  lolly
vilken underbart bra text. fantastiskt!
2008-05-26

  Larz Gustafsson VIP
Nej. Det kan vara svårt att förstå.
Ibland kan det finnas hälsoskäl bakom. Men det är ju en annan femma.
Det är den där utanpåfixeringen vi brottas med.
2008-05-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Du har så rätt! Man har rätt att vara den man är, om man inte medvetet gör andra ill, så kan man stå på sig tycker jag
2008-05-26

  Kalle.O
Gillar denna!!
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy