Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sisyfosrelationen

 

 

på rätt plats

i rätt tid

rörs du till tårar av dig själv

vältaligt

innerligt

 

sedan vänder du om

 

fnyser

fräser

spyr giftiga fraser

 

 

 

 

 

 

jag förlåter och fördrar

vänder alla kinder till

och efter 489 varv

vänder jag om

fnyser

fräser

pyr

 

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-26 17:49



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Väldigt speciell denna. Uppställningen får en att tänka. En dikt som rullar upp stenen utan att den trillar ner igen. Gillar också det ordknappa och humorn. Stensnyggt!
2008-08-07

  Tess the mess
Snygg layout.
det ger en extra styrka åt orden.
(vilket de egentligen inte behöver. För det ÄR starkt. Ändå)
2008-06-15

  Hannadraken
vilken bra titel! Jo verkligen just så är den ju. Oj, som jag känner igen! Bokmärks!
2008-06-03

  Jojo
men oj så träffande

gillar uppställningen av dikten, den framhärver verkligen budskapet
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes