tungan är en eld" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tungan är en eld


Andra graden

 

 

 

du ville skänka ljus och värme

till vilsna själar

till frusna hjärtan

men där blåsorna brustit

gråter mina sår

efter empati

 

 

 

 




Fri vers av Tabes
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-26 17:54



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint och tänkvärt skrivet. Särskilt raderna

"men där blåsorna brustit

gråter mina sår

efter empati"

fastnar jag för.
2008-07-18

  Jojo
tycker så mycket om de sista tre raderna

öppna sår behöver massor av empati för att kunna läka
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Tabes
Tabes