Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Invasion från Mars, typ

 

Har sällan skådat så mycket empatibrist
omtänksamhetsfattigdom och så
gott om egotrippar har
det blivit att jag
har börjat
undra
om

det
är
en
invasion

från
mars

typ

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP