Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer aldrig att veta det





Du undrar nu

har jag lämnat Dig

eller ej



Min stolthet

lämnade Dig



men



Min själ

gjorde inte det



Du lever fortfarande

i mitt hjärta

och

i min själ


min bästa vän



men



Du vet inte det


och


Du kommer aldrig

att

veta det




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-27 10:42



Bookmark and Share


  anits VIP
Stark text med vemod
och sorg är känslan
jag får när jag läser
2008-05-27

    Ken Cassel
att få veta det
Jag vet hur det känns att gå med ett brustet hjärta
Men det som inte dödar en gör en bara starkare
Sköt om dig nu Stela

Kramar i massor
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP