Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten




Men jag är bara vatten

rinner över alla breddar

ur ögonen, mellan fingrarna

rusar genom ådror och hud

letar en fast punkt men

jag är bara vatten

och hud

letar en annan hud men

bara vatten är jag

bara vatten

bara vatten och

skugga utan kropp

vatten vatten vatten


sköljs iväg i vårflod

inget jag längre, bara

vatten vatten





© Anders Bek, 26/4 2004




Fri vers av Anders Bek
Läst 861 gånger
Publicerad 2004-04-26 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Bek
Anders Bek