Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
A confession to myself.


Skuggyngel.


jag vet,

jag vet hur jag ska dö nu

men inte hur jag ska leva
med avsaknaden av det som beyder något

som hud
mot min hud

som andetag
mot mina läppar

och jag betraktar mig själv i spegelbilden

och jag vet inte,

och jag vet inte vem som stirrar tillbaka
men han verkar inte tycka om mig

och skuggorna bakom mina ögon viskar allt som bekräftar det jag ser

de säger att ingenting som betraktar sig som fult kan någonsin vara vackert

och då är inte längre mina taniga muskler min största svaghet


jag vet,

det är jag




Övriga genrer av Johannes
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-27 12:32



Bookmark and Share


  fågel grå
Du är bra.
2008-08-07

  Lola
Aaawww....
Jag vet också hur du ska dö: Skitigt, fult och expressivt, precis som det anstår en blivande odödlig artist.

=)

Men du... magra män går ju hem hos vackra kvinnor, som du mycket väl vet. Man kan kalla dig för mycket, sweetie, men inte ful.
Aldrig ful.

2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes