Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De kommer från min själ




Jag gråter nu


men


ingen kan torka


mina tårar



för



De kommer inte


från


mina ögon



De kommer


från


min själ




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-27 13:09



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Mycket vackert
Mycket sorgligt
2008-05-28

  mare VIP
...själens tårar gör ont......allt har sin tid...så även tårarna...
2008-05-28

  Quasimodo
Nej dessa tårar kan ingen torka, de måste självtorka i varma andetag !!!
2008-05-27

    Ken Cassel
Själsliga tårar
Känner igen mig

Kram
2008-05-27

  Carola Zettergren
Mmm sådana tårar känns..bra poetat av dig!!!
2008-05-27

  Cadena
Måtte solen gå upp inuti och lysa bort dem en dag.
2008-05-27

  Teresia Ridell
Ja och sådana tårar kan bara tiden sakta smeka bort. Men nya fina intryck hjälper också sakteliga.
Kram !
2008-05-27

  anits VIP
vackert och vemodigt
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic