Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av rädsla för det främmande





Vi


människor


gömmer oss


i tornen


av rädsla


för


det främmande




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-27 14:49



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
En bra, kort och i min mening sann text!
2008-05-27

  Quasimodo
Talande och mycket så, till det behövs modet att bli mitt i alla räddslor !!!
2008-05-27

    Ken Cassel
Inte jag
Jag är väl allt för nyfiken

Kram
2008-05-27

    Martina Östlin
Ja, visst gör vi!
Mycket bra skrivet.
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic