Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har blivit så dyrt att leva

 

I
skydd
av kärleksfull
tvåsamhet kan
nästan vadsomhelst
hända utan att man dukar

under


i ensamt
ökenliv kan
det behövas
väldigt lite för
att man ska
gå i däck

och
få betala
ett väldigt högt
pris för att resa sig
igen
om
man
alls
gör
det

då finns
det ingen
saknad som
är större än
den
efter
den
ljuva

kärleken


 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-27 17:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt så har jag det idag.
Mänskligt sett kan det vara en bagatell som får mig på fall, men för mig blir det ett oöverstigligt berg.
Detta förstår bara den som är i samma situation.
För mig är Din beskrivning \"huvudet på spiken\".
Applåd och bokmärke.
2008-05-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Du har
så rätt!!!!!!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP