Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Broar byggs - Dialog skapas




Bro med dialog


Bron

symboliserar

dialogen

mellan

människor


Utan

dialog

kan man inte

bygga

bron


Broar

byggs,


Dialog

skapas


Bro med dialog ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-27 15:23



Bookmark and Share


  mare VIP
..bra skrivet.....
2008-05-28

  häxanmara
Så sant..
2008-05-27

  anits VIP
Starkt-ödmjukt
kärlleks längtande
2008-05-27

  Ilona _L
Precis så! Jätteklokt och bra skrivet!
2008-05-27

  Quasimodo
Fint och talande för detta och precis så !!!
2008-05-27

    Ken Cassel
Precis så är det

Kramar
2008-05-27

  Carola Zettergren
Å både fint och fyndigt på samma gång!!!Bra!
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic