Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dagboksanteckning



Kära Jag,


Jag diktar ett brev till mig själv
adresserat till dig som är klokare
som du kan tyda när jag förstår

Hoppas du ursäktar mitt språk
men det är svårt att skriva
innan man lärt sig läsa

/Daniel




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 539 gånger
Publicerad 2005-06-29 08:33



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
När du vet hur allting till slut blev
är det nog lättare att förstå för kära du.
Underfinurlig skarp dikt!
2005-09-24

    Emma_med_t
Ja, den här är lite lik min text.. och inte dum allas. Tror jag skall skriva det där brevet jag med../E
2005-08-03

  Evelina
Håller med nedan att denna är finurlig. Hur nu det ordet ska tolkas. Det har nog en egen tolkning hos oss alla. Så jag antar att du får tolka denna kommentar hur du vill.
2005-06-30

  madinsane
finurligt.. väldigt finurligt..
jag gillar upplägget på följande;

'Hoppas du ursäktar mitt språk,

men

det är svårt att skriva

innan man lärt sig läsa'

du är en helknottrig typ! ;)
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP