Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är mycket man inte vill minnas...


Långtidsminne

Hade jag inte haft så bra
långtidsminne...,

hade allt varit mycket lättare idag...




Fri vers av Kalle.O
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O