Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅR-knäpp


Tokigheter i vårtid

The sun is here!
Det är inte min son det är min dotter

Nu har vi VÅR i luften!
Var har ni er?

Drippen droppen drapp
satt på varsin isetapp
Aj i rumpan!

Nu kommer solen
Dags att putsa fönster
eller dra ner persiennerna så syns inte skiten

Nu är tiden då nattugglor inte får så många timmar

Allt sträcker på sig i vårsolen, sticker upp!
snödroppar, krokus och en yrvaken granne

Underligt! men bilarna som åker förbi här varje dag
rullar mycket fortare nu när solen lyser
undrar om de går på solenergi?

Vårsolen väcker sakta vinterliken till liv och
pånyttfödda stegar vi leende ut bland blå och vita sippor




Övriga genrer av Therés
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-27 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!