Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar min Mamma sååååå mycket just nu..


Min bästa Ängel

Tittar ner
på jorden

Graven så fridfullt
vackert

Färska blommor
smyckar den

Ängeln sitter där
av guld




Ängeln
sjunger sin sång

Sjunger om kärlek
och sorg

Känner en klapp
på min kind





Tårar faller ner på
min kind

Näsan rinner

MEN


Tittar upp
och ser

Den vackraste ÄNGELN
som finns på denna
Jord




















Fri vers av häxanmara
Läst 504 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-05-28 00:04



Bookmark and Share


  Spider
jävligt vackert...sorgsen och skriven av kärlek.
det är roligt att se att den här ligger som läsvärd! den är väldigt fin!
2008-05-30

  charlotte hedendahl
Vacker,ömsint och innerlig! Berör
2008-05-30

    Lindizz
verkligen vacker dikt som här förmedlas både i kärlek och sorg.
2008-05-29

  Lyckohäxan Enediel
Innerlig varm känsla i den här...väldigt mycket kärlek och fina tankar.
2008-05-28

  Lejonhjärtas poesi
Ååååh vilken vacker dikt! Jag har själv reflekterat över detta med sorgen som har så många ansikten och ett är detta som du så vackert utrycker att sorg är just saknadens kärlek! Hon finns med dig vart du går.
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara