Det kommer nytt hela tiden
så fort så fort så fort att
det gamla inte har en
chans såvida......

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer nytt hela tiden
så fort så fort så fort att
det gamla inte har en
chans såvida......




Slit och släng

 

ratad
vän

inser snart
det
kommer nya
strax

våra sopberg växer och växer
av allt vi anser värdelöst
men
riktigt gamla
prylar blir antikviteter
vars
värden kan bli
skyhöga
men
det

gäller

inte

oss

människor 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-05-29 18:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej det är märkligt- eller hur-
åtminstone är det så i vår kultur
att åren och visheten inget betyder
nej fram för nya och fräcka attityder...
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP