Snart är man gammal, förlegad passé....bäst man håller i sig!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är man gammal, förlegad passé....bäst man håller i sig!


Håll i dig

 

Håll
i
dig

snart
är
du

utbytt

mot
något
nytt

och
mer
intressant




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 18:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Det ser jag fram emot och sätter tro till.
2008-05-29

  Anders Nordlander VIP
Precis, håll i dig.
Ofta känner man ju att man vill hålla fast andra,
men sig själv är ju viktigare!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP