Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framgångsrik?

Att du är rik
behöver
inte
betyda
att du är
framgångsrik




Fri vers av Kalle.O
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-28 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O