Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blöder från dina sår


Jag försöker förgäves
greppa dina hand
men du smeker mitt bröst
leker, med min kropp
som den vore din att äga

Du ber mig sluta
tänka på orden på min tunga
medan du kysser mina läppar tysta
och skrattar bort
allvaret i min röst

Jag blundar, känner
din andning
tung av begär, av din passions lust
jag - yr, svimfärdig
redo att falla för dig

Släpp mig kvinna
du kväver mig
jag blöder från dina sår
snart är jag livlös i din famn




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-06-29 13:28



Bookmark and Share


    trembling_blue_star
bara en av dina många texter som jag nu glosögat igenom, och jag blir bara mer och mer imponerad tror jag. helt betagen. kan inte få ner det i ord riktigt, bara fullträffar, och det var dagens sanning.
2005-07-15

  swimsus@gmail.com
så brutalt erotiskt o sexigt på samma gång, med en hint av lite uppgivenhet "Nu ger jag mig hoppet e förlorat,jase vad du har gjort nu!" GIllar "Kvinna", som du använder det ordet som någonting materiellt..kanske det trotts allt, var ömsesidigt...? Grymt bra denna...*
2005-06-29

  madinsane
ojj..
som om den vore din att äga.. och sista stycket.. sista stycket.. madre..

däremot kanske det sista ordet som upprepas är överflödigt.

men en mycket smärtsam skapelse som du levererar riktigt snyggt!
2005-06-29

  himlens hemlighet VIP
jag blöder från dina sår
snart är jag livlös i din famn

wow!

att älska och bli älskad är inte alltid samtidigt...fint du skriver...tycker om
2005-06-29

  Evelina
Jättevackert och tungt skrivet.

medans du kysser mina läppar tysta
och skrattar bort
allvaret i min röst

Denna biten är så fin och målande.

Ordet "blundar" i tredje stycket kankse bör tittas till annasr gillar jag denna dikten oerhört!
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP