Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intrasslad i gamla andetag

Slukad av lusten
och hans djävulska grepp
bryter jag lagen
om mitt hjärtas rätt

Fängslad av längtan
och hans förstörande sätt
sviker jag livet
och allt som tycktes lätt

Begravd i ångest
och hans andetag
slits jag från verkligheten
och allt välbehag

Instängd i dimman
och hans famntag
äts jag av sanningen
att det är min domedag




Fri vers av caasandra
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-28 13:57



Bookmark and Share


  Burn
Insvept i ord
skapar du liv
av melodisk dans
mellan ekande öar


Gillar den
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra