Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där




Där

hade

Allt

själ



Till

och

med



stenar

hade själ



Där

stannade

för alltid

min

själ




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-28 14:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Stenar är det något särskilt med
jag har stenar i en korg,som
ungdomar samlade och gav
mig en gång när vi varit på
läger med kyrkans unga
2008-05-28

  Quasimodo
Ja, även stenar kan längta och har nog själ också !?
2008-05-28

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Stenar är nog ett speciellt slags liv. \"Vis vakar du med stenen\" skrev jag själv i en visdikt kallad \"Livets lov\". Hälsar Fredrik
2008-05-28

  Sladjana Zubcevic
Ja, min vän
Ibland har stenar mer känslor än människor, tyvärr!
2008-05-28

  mare VIP
..i det kalla av stenar.....kan man inte växa.....
2008-05-28

  Carola Zettergren
Mycket mycket vackert!!!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic