Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden och Ensamheten




Tystnaden

och

Ensamheten

är

två

trevliga

ställen

att

besöka



men



Två

dåliga

ställen

att

stanna




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 516 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-28 16:03



Bookmark and Share


    Soulburn
gillade denna! fint
2008-05-29

  Elaine.S VIP
Helt underbart sanna ord...bokmärke och applåd
2008-05-28

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet om umgänget människor mellan...även med naturlyriska ansatser...ja ...
2008-05-28

  Carola Zettergren
Ja du så sant så!!!!Applåd!!!
2008-05-28

    nima
Ja, det är en konst som få bemästrar.
Nima.
2008-05-28

  Elin Katten Lo VIP
Fint skrivet! Kort, talande och jävligt sant!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic