Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt kaffe...

Dagar utan mitt kaffe
blir aldrig lika blå
som dagar med...

Dagar med den första ciggen
blir aldrig lika friska
som dagar utan...

Kort o gott...












men farligt...




Fri vers av Spir@
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-28 16:59



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
MMM tyvärr...mycket bra poetat av dig!!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@