Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förverkliga dina drömmar innan de förbleknar





Jag brukade säga:

\" jag är stark,

känslig

och

stolt,

Tänk på det...\"


och


jag vissade Dig

att

jag inte ljuger



Jag har varit stark

alla dessa år

och

kämpat för oss



Jag har varit för känslig

för

jag älskade Dig



Jag har varit för stolt

att lämna Dig

när

jag älskade Dig

som mest



Glöm aldrig

att

jag har älskat Dig



och



förverkliga

dina drömmar

innan

de förbleknar



Jag

har lämnat Dig

för att

jag älskar Dig


och


Jag hoppas

att

Du

ska ha

bättre

och

lättare

utan mig



Förlåt mig

om

jag har sårat

eller

skadat Dig


för


jag menade inte det

och

jag älskade bara Dig

Glöm aldrig det




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 395 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-28 18:35



Bookmark and Share


  mare VIP
...starka känslor.......fin..
2008-05-29

  Elaine.S VIP
Att lämna någon för att man älskar den måste vara det svåraste man kan göra...och de här orden andas sorg...
2008-05-28

  Sladjana Zubcevic
Jo. min vän - Han är värd det!
2008-05-28

  Carola Zettergren
Naket direkt från ett sargat hjärta...snälla INGEN är värd det..fast det är så fint!!!!!
2008-05-28

  anits VIP
Väldigt vackert
och känslosamt
2008-05-28

  anits VIP
Vackert och ömsint
med ett stänk av vemod
och sorg
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic