Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid döden

 

I

alla tider

så länge

medvetandet

om

dödens

existens

har funnits

länge

har

människan

försökt

att

 

undkomma

 

döden




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2008-05-29 18:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja skjuta upp den strävar de flesta efter- och det är inte så undelrigt- detta är det liv vi känner till
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP