Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade tårar

I sorg tårar banar väg
för saknadens flöde

I glädje tårar trillar ned
mot leende läppar

I kärlek tårar vattnar
min älskades själ

Med tårad kind och
huvudet på sned undrar
jag om jag nämnt att
jag älskar dig?




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 638 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-05-28 20:18



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Tårar är en vacker vän att älska, presis som tacksamhet.applåder!
2009-01-27

    BoingBoing
suck
2008-07-31

  Blåbäret
Inget är som tårars uttryck...så ljuvt beskrivet...
2008-07-27

    vide
charmerande och vackert på samma gång
2008-06-18

  charlotte hedendahl
Ljuvlig poesi!
2008-06-03

    ej medlem längre
Javisst kan man älska så man gråter:))))
Härligt!
2008-06-02

  aol
underbart vacker poesi
2008-06-01

  Sladjana Zubcevic VIP
VACKERT
2008-06-01

  Spider
ja dom tre orden ska man nog aldrig sluta säga till den kära!
2008-05-30

  häxanmara
Kärleken är ju så jävla skön..
Tack för en bra dikt..Nice..
2008-05-30

    Lindizz
Underbart vackert poetat, där tårar beskrivs i vacker form.
2008-05-29

    theredroses
jättefint skrivet...:)
2008-05-29

  Ewa Åkerlind
Åh så vackert poetat!
2008-05-29

  Lyckohäxan Enediel
Ååååh så fint! =)
Tårar är verkligen vackra när de rinner av kärlek...gillar tanken du har att de vattnar den älskades själ!
Uuunderbart vackert och kärleksfullt :)
2008-05-28

  papessa
det är vacker med alla typer av tårar, ibland så skrattar jag så tårarna rinner, det betyder att jag egentligen behöver gråta...
2008-05-28

  thyra
Inför det vackra rinner också tårar, som när man läser dessa mjukt vackra ord. Fint!
2008-05-28

  prinscess VIP
längtan efter äkta kärlek
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi