Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen längtar och gråter tyst




Vi

skildes

för

länge

sedan



Själen

längtar

och

gråter tyst



Själen

väntar

förgäves



Dig



Min själ

måste

bli lugn


men


Min själ

lyssnar

inte

på mig



Den

längtar

och

gråter

tyst



.

.

.

.

.

.

.














Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 404 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-28 21:33



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Sorglig...fint...
2008-05-31

  Quasimodo
Talande för detta om människans tankar och krumbukter, men själen är bara sig själv i vad den är, tveklöst och bara så !!
2008-05-29

  mare VIP
..svåra känslor.....själen kan göra så ont......
2008-05-29

  anits VIP
Stakt om längtan
2008-05-28

  Carola Zettergren
Ajaj stark känsloförmedling!!!
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic