Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på din längtan




I

all

längtan

bor

en framtid



Vad

längtar

Du

efter?



Ingen

annan

än

Du

vet

vad

du

längtar

efter



Lita



din

längtan ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 442 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-29 07:14



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Det var meningen att jag skulle läsa den här dikten...det känns som en påminnelse...min själ...jag längtar efter min själ...tack så mycket...vackert....
2008-05-30

  Ewa Åkerlind
Vackert!
Jag längtar efter
Ro
Här och
Nu
2008-05-29

  Nasrin
VACKERT!!!!
2008-05-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Längta på...
Det kan ju gå
Som man vill...
Gott längtande
Du, fått fram nu...
Så... .. .
****************
2008-05-29

  Carola Zettergren
VACKERT!!!
2008-05-29

  Ilona _L
Så sant! Gillar strofen \"I all längtan bor en framtid\"...
2008-05-29

  Quasimodo
Sant och insiktsfullt, vår drivkraft för vad vi önskar och vill ha, gillar !!
2008-05-29

  anits VIP
Jag finner en känsla
av hoppfullhet när
jag läser
2008-05-29

  mare VIP
...längtan är viktig....en drivkraft........bra..
2008-05-29

  Carola Viola Hedelius VIP
Fylld med hopp
Tack
2008-05-29

  Kristina Wallbing
Så sant och klokt!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic