Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är




Livet

är

egentligen

inte



komplicerat



men



Vi

människor

gör

det

ofta

svårt

för

oss

själva



En del

väntar på

att

de

ska se

ljuset

i

tunneln



Varför

inte

ta

ett kliv

framåt

och

tända det

där

ljuset själv



Varför?




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 418 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-29 11:15



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Stela...du \"tänder\" ett tjus med din dikt...tack så mycket...
2008-05-31

  ia VIP
undran är varför...
2008-05-29

  J A Nicander
Ja, varför inte ta initiativet. Bra skrivet!!
2008-05-29

    mr cloud
ja varför ?

bra !
2008-05-29

  Ewa Åkerlind
Ja varför gör vi inte det?
Kram till Dig
2008-05-29

  Nasrin
Jo, varför? att våga bara är att förlora en stund fotfäste , men inte våga , är att förlora sig själv. VACKERT!
2008-05-29

  Carola Zettergren
Tänkvärt!
2008-05-29

  Quasimodo
Sant och klokt !!!
2008-05-29

  anits VIP
Ja, varför inte
men många har
svårt att inse
det svåra,då är
det inte lätt,att
själv se ljuset
2008-05-29

    Lars Gullberg
Den här dikten skälver av insikt

insikt liv och rörelse
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic