Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker. Ta min hand.



älskling,
dessa skuggor-

tatuerade som sår
längs din kind

svider sorgen fast

för alltid

har primaternas själar vandrat inom oss

jag firar detta arv varje helg
med flera glas idioti

och jag,
och jag spiller inga dårar för oss

vid silverkanten
av svarta moln faller ändå alla ner

frågan är vad som gör mest ont

fallet eller nedslaget


älskling,
dessa skuggor-

bleknar aldrig
i dina ögon

brinner tårarna fast

för evigt

har kärleken varit hatets språk

jag firar denna sanning varje sekund
med alla slag från hjärtat

och du,
och du spiller ingen tid på mig

vid sängkanten
av vita lakan ryms evigheten mellan oss

frågan är vad som gör mest ont

avsaknaden av ord eller faktumet att det inte finns något kvar att säga


älskling,
dessa skuggor-

dessa skuggor




Fri vers av Johannes
Läst 517 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-29 15:24



Bookmark and Share


    Sundance Kid
wosh. hela texten flyter som ett mörkt destruktivt vattenfall ner mot en avgrund som verkar oundviklig och ofrånkomlig. mördande mörkt, vemodigt vackert.

great mate
2008-06-02

  Матрёшa
Ojoj, vad härligt att läsa något av dig som dessutom är så braaa! i sann johannes-anda =p

Hela texten är fylld av laddade meningar o snygga formuleringar..Här är två favoriter som jag verkligen gjorde mig stum...:

\"frågan är vad som gör mest ont

fallet eller nedslaget\"

oooo-ooch!

\"vid sängkanten
av vita lakan ryms evigheten mellan oss

frågan är vad som gör mest ont

avsaknaden av ord eller faktumet att det inte finns något kvar att säga


älskling,
dessa skuggor-

dessa skuggor \"

BRA
2008-05-29

  Lola
jag firar detta arv varje helg
med flera glas idioti


Sabla snyggt formulerat.
Hela du är en snygg formulering.
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes