Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stolt över att vara Guds barn...


Herren och jag

Hur bär man sig åt för att INTE tro på Gud
när man upplever honom i sitt liv varje dag?!

Innebörden av "tron på Gud kan allt förvandla"
vill jag som gammal "ligist" och näst intill ateist
styrka med dessa ord;

Jesus lever här och nu och han gör under än idag!
Dom som känner mig vet att jag är ett av de slag!

Om detta vittnar min omgivning, Herren

och jag...




Fri vers av Kalle.O
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-29 15:38



Bookmark and Share


  Maria T
Jag blir så glad när jag läser din text
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O