Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syftet med livet är - Ett liv med syfte




Kärlek

är

att se

med

andras ögon



Kärlek

är

inte bara

att gå

hand i hand



Det är

att

hålla

varandras händer

vad

som

än

sker




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-29 17:36



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mycket vackert !!!
Ja visst är äkta kärlek så. Något alla borde lära sig..att älska är inte att äga..att bevaka..kräva.. utan att verkligen vilja den andres väl.
2008-05-30

  mare VIP
..precis....helt rätt...genom eldens brinnade låga.....
2008-05-30

  J A Nicander
Vackert och sant. Intentionen är allt handlingen endast dess eko.
2008-05-29

  Karl-Bo Lundstedt VIP
100 applåder....
kb
2008-05-29

    Saulus
Bra sagt!
2008-05-29

  Carola Zettergren
Så sant!
2008-05-29

  Quasimodo
Klokt och kärleksfullt i dessa ord !!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic