Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redo att ta mig an världen...


Fast beslutsam

Det krävs lite mer än den spirande våren
för att läka de öppna historiska såren

Tar mig an en tid av lite oförnämligare slag
men den värsta är tack och lov bemästrad idag

Ställde mig på benen igen för min egen skull
den här gången inte för att återigen kastas omkull

Visst tvivlar jag ibland och brottas med mina tankar
driver åtmintstånde inte längre efter ha kastat ankar

Jag är nog mer fast beslutsam än jag är stark
men Gud KOMMER att ställa mig på fast mark

I timglaset mitt rinner otroligt dyrbar sand
jag kommer behöva tid för att ro den här båten iland

När jag sen vunnit striden och tagit stridsskeppet i hamn
kommer jag till dig för att ALDRIG mer lämna din famn....






Fri vers av Kalle.O
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-29 18:13



Bookmark and Share


  Maria T
Så bra att du har kastat ankar.
Då håller du skeppet på plats
2008-05-29

  genni VIP
...du har kommit långt....och du kommer att ro båten iland...
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O