Har lovat mig själv att aldrig mer sticka näsan i getingbon
Bättre fly än illa fäkta
....men idag....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har lovat mig själv att aldrig mer sticka näsan i getingbon
Bättre fly än illa fäkta
....men idag....




Getingbo

Här surrar
våldsamt

å
nej

inte
getingar

varför
surrar de så

ett
bo

såklart

å
nej

det här
fixar jag

inte

i en dynlåda
på altanen

bygger
getingarna

höghus

vad gör jag
och jag som
är djurvän...

vatten där har
vi lösningen

nu är där
inget
getingbo
i
dynlådan

min
altan




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-29 18:35



Bookmark and Share


  katt.inc
Vatten är bra och du är verkligen natur och djurvän, inga kemikalier här inte. Det är bra och du gör en fin dikt av det också vilket får mig att tänka på att även det eländigaste kan bli fint i dikter.
2008-05-31

  Michaela Dutius
vatten löser många problem- så även getingbon tydligen.
Härligt!
2008-05-30

  LassO
Spännande, eller? Kanske läge att monera upp dammsugaren under... ;=)
2008-05-30

  Bibbi VIP
Hoppas ingen annan stanns heller i Din närhet!
Applåd!
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP