Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

post festum

 




flugorna fäller hudflarn

dörrarna öppnas / stängs

högtalarna upprepar



No Need To Panic



Please Form a Line and Make Your Way



Towards The Exits




det är ljuvt att få förlåta

 

 




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-29 20:28



Bookmark and Share


  Smultris
Jadu, jag bara småler åt detta... fråga mig inte varför ;)
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP