Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan Dig - allt är ingenting



Jag finns

men ändå

finns jag inte



Utan Dig

Allt är Ingenting



Med Dig

Ingenting är Allt




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-29 22:21



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så kan det kännas då...snyggt formulerat!!!
2008-05-30

  Quasimodo
Här är det allt och inget i krumelurer, men i oss själv är vi allt!!
2008-05-30

  ia VIP
kluriga vändningar
men finurligt sagt

ingenting kan plötsligt bli allting
kanon
2008-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP