Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den feta porten (ver2)


Så fick det bli så
Du fick hjälpa mig att stänga

stänga den tröga dörren
den tunga feta porten
till hettan
mellan oss

Den feta porten
där flammor och gnistror inte går igenom
där kylan och stålet håller oss isär




Fri vers av MinnaSofia
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-05-29 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MinnaSofia
MinnaSofia