Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen det glimmar.

Kärlek
mellan
dig om mig

Vi möts mellan raderna
så det blänker... ok

Har dig hos
mig


Glöm det
skriker han



Är upptagen
glöm
det ej

Vill ej se dig
mer

Så dra där du
kom ifrån

Från icke juvel
landet

Dra........

För du bara kostar

Pengar..


Dra..,










Fri vers av häxanmara
Läst 442 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-30 01:57



Bookmark and Share


  Stigfinnaren
Very Good!
2008-06-04

  Larz Gustafsson VIP
\"Vi möts mellan raderna\"

Lysande!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara