Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan tar inte slut




Jag gick ut

tills

jag befann mig

mitt på berget



Här

är alla munnar tysta

och

mitt hjärta måste bli stilla



Men ändå

sa jag högt:

\" Jag väljer livet \"



Lyckan

tar inte slut


Den finns

i obegränsad mängd

och

är öronmärkt

för

var och en av oss




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-30 07:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
FINT!!
2008-05-30

  Havsbris
eller hur?

håller absolut med dig,
lyckan tar aldrig slut,
bara man inte slöser
eller kastar borta den...

Utmärkt skriven!!
;o)
2008-05-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
underbar....
helt rätt...
kb
2008-05-30

    Mr.painter
Kanoon
2008-05-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Just det, det gäller att se
och vara beredd hela tiden
om dörren till lyckan öppnas...
Annars kan det bästa tillfället
gå en förbi...KEEP YOUR EYES
ALWAYS WIDE OPEN GIRL!!!!
2008-05-30

  Elaine.S VIP
Hoppfulla ord om..att välja livet, öronmärkt lycka låter som ljuv musik
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic