Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk på




Livet

är

för kort



därför



Tänk på

min vän



Livet

före

Döden



Ungdomen

före

Ålderdomen



Glädjen

före

Sorgen



Början

före

Slutet



för


Livet

är

för kort





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-05-30 11:59



Bookmark and Share


  anits VIP
vackert skrivet,livet ska man ta
till vara,alla stunder sorgens
som glädjens har alla ett budskap
2008-05-30

  Carola Zettergren
Bra!!!
2008-05-30

  Havsbris
Balans i livet,
så allt funkar som ska!

Kontraster som gör en
levande, som dina ord
att tänka på så klart!

beror på oss att
acceptera eller inte
färdas vidare och hur
resan blir...
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic