Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tankar




Färgar morgondagen


Tanken du tänker nu
är nuets tanke


Tanken du tänker nu
är påverkad av den
tanke du tänkte för
en sekund sedan


Tanken du tänkte
för två sekunder sedan
färgade den tanke
du kommer att tänka
inom tre sekunder


Hur kommer dagens tankar
att påverka
din morgondag?




Fri vers av Nic
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-06-29 22:47



Bookmark and Share


    Idun 1
Jag vet inte ännu hur dagens tanke kommer färga morgondagen, men jag vet att jag önskar leva nu, i min tanke...
2005-06-30

  stella
Mycket viktiga tankar det här om hur vi påverkar våra liv utan att tänka(!) så mycket på det.Ska nu innan jag somnar tänka på hur jag vill att morgondagen ska bli.Tack!
2005-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic