Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista chans att öppnas

Likt en fågel kastar jag mig mot fönstret
utan rädsla, fylld av kärlekens övermod
på vingar av längtan brusar mitt skratt
flygande mot en osynlig mur mellan oss

Hellre splittras jag i tusen vassa skärvor
än slutar drömma om friheten att älska




Fri vers av Evigt liv
Läst 419 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-30 18:52



Bookmark and Share


  Della K
Aldrig sluta drömma.

Jätte fin.

Jag är med. Handen upp.

Kram
2008-07-27

  Leva Livet
Wow, det är kärlek...
2008-05-31

  Mona*
Mm, snyggt!
2008-05-30

  Larz Gustafsson VIP
Håller med Malin.
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Evigt liv
Evigt liv