Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fråga som har ett givet svar och svaret är ja

Blå ögon, blå som himmel och hav
Med en glimt, en gnista
som om det fanns en liten strasspärla där i

Röd mun, röd som rubinen
Röd så röd, smultron, rosor, blod...
Leendet lite snett och gud så charmigt

En famn så varm, varm och trygg
Som att vara inlindad i renaste ylle
Så mjukt kan jag vila där

Med dig vid min sida är världen alltid vacker...




Då blir jag avbruten i mina tankar om dig

Du frågar

-Älskar du mig?

Jag svarar

-Ja!

Jag skrattar lite

Du såg nöjd ut och fortsatte sen att läsa din tidning
och jag gick och skrev ner de här raderna på papper.




Fri vers av Therés
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-30 18:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Med dig vid min sida är världen alltid vacker...


Härliga ord!
2008-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!